top of page
thumbnail_IMG_6979_edited.jpg

Permanente make-up door Lynn Buitenhuis.

Wie is Lynn?

Hi! Ik ben Lynn Buitenhuis, 22 jaar en eigenaresse van Finest Beauty. Al vanaf mijn 15e ben ik bezig met beauty en heb nu eindelijk de stap genomen om mijn eigen bedrijf te beginnen.

Ik heb mijn passie gevonden in perfecte wenkbrauwen maken. Ik vind het geweldig om te zien hoe iemands blik zo erg kan veranderen door een goede vorm wat past bij iemands gezicht. Hierdoor ben ik mij ook gaan specialiseren in het zetten van permante make-up.

Jullie kunnen mij nu ook vinden bij Anne in de salon, House of Beauty Winterswijk. Hier ga ik jullie voorzien van powderbrows en infralash. Jullie kunnen hiervoor contact opnemen met Anne en een afspraak inplannen. Wat het precies inhoud leg ik hier onder uit. Ik hoop jullie snel te zien!

Liefs Lynn.

Permanente make-up: Welcome

Wat is permanente make-up.

Good brows. Good mood. Good day.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan.
Met deze techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken kunnen we opvullen.

Ombré powder brows

Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Met deze techniek wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.

thumbnail_IMG_4389.jpg
Permanente make-up: Diensten

Wat is infralash?

Infralash is de meest natuurlijke vorm van een PMU eyeliner, waarbij we door middel van een PMU machine een strak, dun lijntje tussen de wimperrand pigmenteren. Het resultaat is heel natuurlijk; je wimpers lijken voller, je ogen spreken meer en het accentueert de kleur van je ogen.

Permanente make-up: Quote
Permanent Eyelash Makeup
Permanente make-up: Image

Bekijk hier Lynn's werk.

Permanente make-up: Text
Permanente make-up: Portfolio

NEEM CONTACT OP MET MIJ

Thanks for submitting!

Permanente make-up: Contact

Price List

Beautiful eyebrows are priceless.

€ 375

Powderbrows inclusief bijwerken

€ 275

Powderbrows bijwerken binnen 2 jaar

€ 175

Powderbrows bijwerken binnen 1 jaar

Permanente make-up: Price List

€ 325

Bijwerken oude
permanente make-up

Indien mogelijk. Stuur eerst foto's mee zodat we die kunnen beoordelen.

€ 275

Infralash

Infralash is de meest natuurlijke vorm van een PMU eyeliner, waarbij we door middel van een PMU machine een strak, dun lijntje tussen de wimperrand pigmenteren. Het resultaat is heel natuurlijk; je wimpers lijken voller, je ogen spreken meer en het accentueert de kleur van je ogen.

€ 150

Bijwerken infralash

Binnen 2 jaar.

Permanente make-up: Price List

Let op: Op deze behandeling is het NIET mogelijk om kortingsbonnen in te leveren.

Permanente make-up: Text
bottom of page