top of page

Permanente Make-up

Good brows. Good mood. Good day.

Actie prijs geldig t/m mei €199 i.p.v €249

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan.
Met deze techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken kunnen we opvullen.

Ombré powder brows

Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Met deze techniek wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.

Image by Garin Chadwick
Permanente make-up: Diensten
Permanente make-up: Portfolio
bottom of page