top of page
008_Online.jpg

Wat kan ik voor je doen?

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Behandelingen: Mijn diensten

SPA ZEN

€ 58.95 - 75 min

Een gezichtsbehandeling om even lekker tot rust te komen waarbij de huid wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker. Afsluitend met een ontspannende massage. Inclusief uit 2 bouwstenen naar keuze.

SPA CLASSIC

€ 69.95 - 90 min

Een gezichtsbehandeling waarbij de huid intensief wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker. Beginnend met een ontspannen handwash ritueel en afsluitend met een heerlijke uitgebreide ontspannende massage. Inclusief uit 3 bouwstenen naar keuze.

SPA MEN

 € 53,95 - 60 min

Een gezichtsbehandeling speciaal voor de mannelijke huid waarbij de huid wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker geheel afgestemd op de mannelijke huid. Afsluitend met een ontspannende massage.

SPA INTENSE

€ 42,95 - 45 min

Een korte maar intensieve gezichtsbehandeling waarbij de huid intensief wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker. Inclusief keuze uit 1 bouwsteen naar keuze

SPA BALANCE

€ 59,95 - 60 min

Een reinigende  gezichtsbehandeling voor de onzuivere huid / acne huid. Inclusief 2 bouwstenen naar keuze. Zonder massage.

SPA GLIMLACH

 € 54,95 - 60 min

Een behandeling speciaal samen gesteld. gedurende kankerbehandelingen / gedurende chemotherapie. Verzorgende behandeling met een aangepaste massage.

 GELAAT+ NEK + SCHOUDER MASSAGE

 € 30,00 - 20/25 minuten

Een uitgebreide massage van gelaat, nek en schouders.

MASSAGE RUG + NEK + SCHOUDER

€ 35,00 - 20/25 minuten

Een uitgebereide massage van de rug, nek en schouders.

Behandelingen: Mijn diensten

Wat zijn bouwstenen?

Bouwstenen zijn onderdelen wie je kan toevoegen aan je gezichtsbehandeling. Deze bouwstenen mag je zelf kiezen, denk hierbij aan wenkbrauwen waxen, bovenlip waxen, wenkbrauwen verven, wimpers verven, etc. Het ligt aan de behandeling hoeveel bouwstenen je kan kiezen en het is ook mogelijk om bouwstenen bij te kopen.

Behandelingen: Tekst

BIOPULSE THERAPIE

€ 74.95

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).

pasted-imageSatNov072020192830GMT0100CET_edited.jpg
Behandelingen: Mijn diensten

MicroNeedling

€ 63.95

MicroNeedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. MicroNeedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine,  waardoor de huid dikker, steviger, veerkrachtiger en egaler van kleur wordt.

Bij micro-needling worden met behulp van naaldjes minuscule gaatjes in de huid gemaakt. De behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van de huid en maakt het mogelijk om werkstoffen in de huid te brengen. Doel van de methode is om structurele huidverbetering tot stand te brengen.

De Microneedling behandeling tezamen met de plantaardige gepatenteerde serums zorgen voor een optimaal resultaat! De producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën , Vegan en bevatten natuurlijke producten.

Image by karelys Ruiz
Behandelingen: Mijn diensten
Professionele wenkbrauwen

WIMPERS & WENKBRAUWEN

Behandelingen: Diensten

WENKBRAUWEN WAXEN

€ 11,50

WENKBRAUWEN VERVEN

€ 11,50

WIMPERS VERVEN

€ 11,50

BOVENLIP WAXEN

€ 8,50

KIN WAXEN

€ 9,50

GELAAT WAXEN

€ 12,50

COMBINATIE BEHANDELINGEN

WENKBRAUWEN EPILEREN/ WAXEN + VERVEN

€ 19,95

WENKBRAUWEN + BOVENLIP EPILEREN/ WAXEN + WIMPERS + WENKBRAUWEN VERVEN

€ 29,95

WENKBRAUWEN EPILEREN/ WAXEN + WIMPERS + WENKBRAUWEN VERVEN

€ 24,95

LASH LIFT INCLUSIEF VERVEN

€ 45,00

Eyebrow Makeup
Behandelingen: Mijn diensten
bottom of page