top of page

Wat kan ik voor je doen?

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Behandelingen: Mijn diensten

SPA ZEN

€ 68.95 - 75 min

Een gezichtsbehandeling om even lekker tot rust te komen waarbij de huid wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker. Afsluitend met een ontspannende massage. Inclusief uit 2 bouwstenen naar keuze.

SPA CLASSIC

€ 79.95 - 90 min

Een gezichtsbehandeling waarbij de huid intensief wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker. Beginnend met een ontspannen handwash ritueel en afsluitend met een heerlijke uitgebreide ontspannende massage. Inclusief uit 3 bouwstenen naar keuze.

SPA MEN

 € 64,95 - 60 min

Een gezichtsbehandeling speciaal voor de mannelijke huid waarbij de huid wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker geheel afgestemd op de mannelijke huid. Afsluitend met een ontspannende massage.

SPA INTENSE

€ 52,95 - 45 min

Een korte maar intensieve gezichtsbehandeling waarbij de huid intensief wordt gereinigd en behandeld met een voedend masker. Inclusief keuze uit 1 bouwsteen naar keuze

MOMMY TO BE TREATMENT

€ 79.95 - 75 min

Een leuk cadeautje voor jezelf of andere mama. Dit is een gezichtsbehandeling speciaal voor zwangere vrouwen die nog eventjes lekker willen ontspannen. De producten zijn speciaal aangepast voor de zwangere huid, tijdens inwerken van het masker geniet jij in de tussentijd van een uitgebreide handverzorging en handmassage. Bij deze gezichtsbehandeling heb je keuze uit 2 bouwstenen naar keuze en sluit ik de behandeling van een gezichtsmassage van decolleté, nek, schouders, gezicht en hoofdhuid. Inclusief een leuke goodie voor de kleine.


I can offer you looks and subtle touches that another Schoonheidsspecialist might only dream of. Get ready to look and feel stunning.

LtKF&O-110.jpg
Behandelingen: About Me

SPA BALANCE

€ 69,95 - 60 min

Een reinigende  gezichtsbehandeling voor de onzuivere huid / acne huid. Inclusief 2 bouwstenen naar keuze. Zonder massage.

SPA GLIMLACH

 € 64,95 - 60 min

Een behandeling speciaal samen gesteld. gedurende kankerbehandelingen / gedurende chemotherapie. Verzorgende behandeling met een aangepaste massage.

NICE TO MEET YOU

 € 82,95 - 75 min

Ben jij nieuw bij mij in de salon en zijn de producten van salonne pro jou nog onbekend? Dan is deze behandelingen wat voor jou. Ik ga samen met jou kijken wat past bij jou huid en wat je nodig hebt, hierop ga ik de gezichtsbehandeling aanpassen. Na afloop krijg je van mij boekje met mijn advies voor jou en een gratis toilettasje met producten om thuis te proberen. Deze gezichtsbehandeling is inclusief 2 bouwstenen en een afsluitende massage.

SPA DELUXE

€ 84,95 - 90 minuten

Dit is een speciale gezichtsbehandeling. Het is een gezichtsbehandeling met 3 bouwstenen naar keuze. Het gezicht word gereinigd, een exfoliant aangebracht, eventuele onzuiverheden worden verwijderd en er word een speciaal fleece masker aangebracht. Dit masker bevat een stimulerend en actief serum met pro-vitamine B5 (panthenol), hyaluronzuur, aloë vera, rode algen en melkzuur, om de huid direct te transformeren van dof en vaal naar glad en glanzend. Bevat daarnaast konjacwortel extract, een zeer hydraterend extract die fijne lijntjes gladstrijkt en zorgt voor volle, gehydrateerde huidcellen. Dit masker moet 10/15 minuten inwerken en in de tussentijd geniet jij van een uitgebreide handverzorging en handmassage. Ik ga de behandeling afsluiten met een heerlijk uitgebreide gelaatsmassage.

Behandelingen: Mijn diensten

Wat zijn bouwstenen?

Bouwstenen zijn onderdelen wie je kan toevoegen aan je gezichtsbehandeling. Deze bouwstenen mag je zelf kiezen, denk hierbij aan wenkbrauwen waxen, bovenlip waxen, wenkbrauwen verven, wimpers verven, etc. Het ligt aan de behandeling hoeveel bouwstenen je kan kiezen en het is ook mogelijk om bouwstenen bij te kopen.

Behandelingen: Tekst

BIOPULSE THERAPIE

€ 84.49

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).

pasted-imageSatNov072020192830GMT0100CET_edited.jpg
Behandelingen: Mijn diensten

MicroNeedling

€ 74.49

MicroNeedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. MicroNeedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine,  waardoor de huid dikker, steviger, veerkrachtiger en egaler van kleur wordt.

Bij micro-needling worden met behulp van naaldjes minuscule gaatjes in de huid gemaakt. De behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van de huid en maakt het mogelijk om werkstoffen in de huid te brengen. Doel van de methode is om structurele huidverbetering tot stand te brengen.

De Microneedling behandeling tezamen met de plantaardige gepatenteerde serums zorgen voor een optimaal resultaat! De producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën , Vegan en bevatten natuurlijke producten.

Image by karelys Ruiz
Behandelingen: Mijn diensten
IMG_0503.JPEG

WIMPERS & WENKBRAUWEN

Behandelingen: Diensten

WENKBRAUWEN WAXEN

€ 15.00

WENKBRAUWEN VERVEN

€ 15.00

WIMPERS VERVEN

€ 15.00

BOVENLIP WAXEN

€ 10.00

KIN WAXEN

€ 11.50

GELAAT WAXEN

€ 23.00

COMBINATIE BEHANDELINGEN

WENKBRAUWEN EPILEREN/ WAXEN + VERVEN

€ 23.95

WENKBRAUWEN EPILEREN/ WAXEN + WIMPERS + WENKBRAUWEN VERVEN

€ 29,95

WENKBRAUWEN + BOVENLIP EPILEREN/ WAXEN + WIMPERS + WENKBRAUWEN VERVEN

€ 34,95

LASH LIFT INCLUSIEF VERVEN

€ 50,00

Behandelingen: Mijn diensten
IMG_0134.JPEG

Henna Brows - €42.00

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. De Henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Afhankelijk van het huidtype en de nazorg blijft de Henna 1- 2 weken op de huid en op de haartjes 6-8 weken

Behandelingen: Welcome
bottom of page