top of page

Make-up

May your day be as flawless as your makeup.

BRUIDSMAKE-UP

€ 95 inclusief proef make-up
€ 65 exclusief proef make-up

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Ik verzorg graag op jouw trouwdag je bruidsmake-up, bij je thuis of op locatie. Zo kan je lekker ontspannen aan de grote dag beginnen. Mijn doel is natuurlijk om jou er als bruid op je mooist uit te laten zien, maar daarbij vind ik het ook belangrijk dat jij je daarbij mooi en zelfverzekerd vóélt! Ik let er daarom op dat jouw eigen schoonheid benadrukt wordt. Iedereen is uniek en heeft een eigen stijl, jouw bruidslook moet dan ook je eigen stijl weerspiegelen. Ik zorg er zo voor dat jij de mooiste versie van jezelf wordt!

Wil jij dat ik in de avond voor het grootte feest nog langs kom voor kleine "Touch Up" is dat ook mogelijk. Stuur mijn een bericht en vraag naar alle mogelijk heden.

Image by Victoria Priessnitz

GALA / FEEST MAKE-UP

€ 45 exclusief proef make-up

Voor een bijzonder moment wil je er op je mooist uit zien. Ik ga samen met jou opzoek naar de look die het beste bij jou past zodat jij die avond straalt!

Image by Taylor Heery

Make-up voor fotoshoot

€35

Ga jij een bijzonder moment vast leggen en ben je op zoek naar iets extra's? Of je nu gewoon je eigen schoonheid wilt benadrukken of een andere kant van jezelf wilt laten zien, je bent hier aan het juiste adres.

Confetti Storm
Make-up: Diensten

Wil jij graag dat ik bij jou thuis kom? Geen probleem ik hanteer een toeslag van €10,00 + buiten Winterswijk €0,20 kilometer vergoeding.

Make-up: Text

NEEM CONTACT OP MET MIJ

Bedankt voor de inzending!

Make-up: Contact
bottom of page